Geriatriker sökes till arbete i Högsby

Enheten söker en läkare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På enheten finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Som läkare på detta uppdrag kommer du att ta emot patienter med stort varierande vårdbehov. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta läkararbete som geriatriker via Agila

Som geriatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som geriatriker.

Att ta läkarjobb i Högsby

Högsby är en mindre kommun i Kalmar med drygt 6000 invånare. Högsby omges av vacker natur, många sjöar och vattendrag. Kommunen anordnar en rad olika evenemang för både stora och små under vår och sommar. Vill man inte vara ute kan man välja att ta en kopp kaffe och något sött på något hemtrevligt café. I Högsby finns möjlighet till storslagen vandring! Högsbyleden sträcker sig genom Högsby kommun från Hornsö till Bockara med början vid Hornsö och slut efter Gösjön. Leden är 8 mil lång, uppdelad på sex etapper och går genom kulturbygd och vildmarksnatur.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Högsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kåwfrm II
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024), 4 (2024), 6 (2024), 8 (2024), 10 (2024), 12 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sy Juiehdayl Lår e DÆRHVC
Region/kommun
Kalmar/Högsby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka