Ledigt jobb för röntgenläkare i Hadsel

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna enheten.

På denna röntgenenhet genomförs årligen cirka 20 000 undersökningar per år, både akuta och planerade. Som läkare arbetar du tillsammans med övriga professioner inom verksamheten. Du kommer att ansvara för granskning av bilder och andra sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom radiologi.

Om du är radiolog är du välkommen med din ansökan.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är röntgenläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Varför läkaruppdrag i Hadsel?

Strax norr om Lofoten och polcirkeln, sprider sig Vesterålens skärgård ut sig väster om Norge och möter Atlantens vågor. Stokmarknes blev erkänd som handelsplats 1776 och har en speciell plats i bland annat på Hurtigruten. Valarna är, bokstavligt talat, en av områdets största dragplåster. Kommunen är ett område rikt på näring, och detta är den enda plats där du är nästan säker (95%) på att se valar även vid kortare resor. Hadsels flygplats ligger på ön Langøya cirka 5 kilometer norr om staden Stokmarknes. Härifrån går flyg bland annat till Bodø, Oslo och Tromsø.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Hadsel
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rybfntæoux ixr, Eøuwbsl
Tidsperiod
27-29, 32, 42, 44, 51-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Røpmdgyy. dc Jgjuqdawkic
Region/kommun
Nordland/Hadsel
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka