Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Hadsel

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna enheten.

På denna röntgenenhet genomförs årligen cirka 20 000 undersökningar per år, både akuta och planerade. Som läkare arbetar du tillsammans med övriga professioner inom verksamheten. Du kommer att ansvara för granskning av bilder och andra sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom radiologi.

Att ta läkaruppdrag som röntgenläkare via Agila

I rollen som röntgenläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Hadsel?

Strax norr om Lofoten och polcirkeln, sprider sig Vesterålens skärgård ut sig väster om Norge och möter Atlantens vågor. Stokmarknes blev erkänd som handelsplats 1776 och har en speciell plats i bland annat på Hurtigruten. Valarna är, bokstavligt talat, en av områdets största dragplåster. Kommunen är ett område rikt på näring, och detta är den enda plats där du är nästan säker (95%) på att se valar även vid kortare resor. Hadsels flygplats ligger på ön Langøya cirka 5 kilometer norr om staden Stokmarknes. Härifrån går flyg bland annat till Bodø, Oslo och Tromsø.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Hadsel
Faktaruta
Uppdragsgivare
Befbkqåqnh aqa, Røwlbvw
Tidsperiod
9 (2024)-12 (2024), 15 (2024)-17 (2024), 19 (2024)-20 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Køuhywep. ai fcec Bfpdugamptf
Region/kommun
Nordland/Hadsel
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka