Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Hadsel

Är du en dedikerad läkare med erfarenhet av radiologi och ett genuint intresse för att förbättra patienternas liv, är detta din chans att bli en del av verksamhetens växande arbetslag.

På mottagningen kommer du bland annat att arbeta med att tolka och bedöma radiologiska bilder, samarbeta med övriga teammedlemmar, utföra diagnostiska undersökningar, och främja en positiv patientupplevelse.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som röntgenläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkarjobb i Hadsel?

Strax norr om Lofoten och polcirkeln, sprider sig Vesterålens skärgård ut sig väster om Norge och möter Atlantens vågor. Stokmarknes blev erkänd som handelsplats 1776 och har en speciell plats i bland annat på Hurtigruten. Valarna är, bokstavligt talat, en av områdets största dragplåster. Kommunen är ett område rikt på näring, och detta är den enda plats där du är nästan säker (95%) på att se valar även vid kortare resor. Hadsels flygplats ligger på ön Langøya cirka 5 kilometer norr om staden Stokmarknes. Härifrån går flyg bland annat till Bodø, Oslo och Tromsø.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Hadsel
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dgygafåhuh oue, Iølwner
Tidsperiod
19-20, 23-24, 30-31, 36, 38
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vøsxjaqo. gf fcaf Sfnhbbiluwm
Region/kommun
Nordland/Hadsel
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka