Bemanningsjobb för allmänläkare i Hagfors

Letar du efter en arbetsplats som kan ge dig en spännande och utmanande arbetsmiljö? Där du också får möjlighet att möta patienter med olika vårdbehov och utveckla din kompetens inom vården? Då kan detta uppdrag vara precis vad du söker!

Denna vårdcentral tar emot patienter i alla åldrar med flertalet olika symptom. I arbetet ingår nybesök, återbesök, undersökningar, remisshantering och receptförskrivning.

Vårdcentralen bedriver primärvård i glesbygd vilket innebär en stor variation av patienter som alla har olika vårdbehov.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Hagfors en spännande plats för läkararbete

Cirka 10 mil norr om Karlstad bildar tätorterna Hagfors, Ekshärad, Uddeholm med flera kommunen Hagfors. Kommunen är mycket ung och den växte till sig först efter att ett stort järnbruk slog upp portarna i slutet av 1870-talet. I Hagfors visar sig vackra Värmland från sin bästa sida. Vandra med guide, cykla längs Klarälven eller ta en skogstur till häst. Är du ett stort fan av Monica Zetterlund bör du besöka minnesmuseet i Hagfors, du visste väl att hon är uppväxt i kommunen? I februari varje år hålls Svenska rallyt i kommunen och en viss Speedway-åkare vid namn Tony Rickardsson har tävlat för Valsarna, självklart är motorintresset stort bland kommunens invånare.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Hagfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wwqitsj/Akmjåqdv Ym
Tidsperiod
48-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vmlbaæuqn b dga ga XNVUÅEYS
Region/kommun
Värmland/Hagfors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka