Ledigt jobb för allmänläkare i Hagfors

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag! .

Denna vårdcentral tar emot patienter i alla åldrar med flertalet olika symptom. I arbetet ingår nybesök, återbesök, undersökningar, remisshantering och receptförskrivning.

Vårdcentralen bedriver primärvård i glesbygd vilket innebär en stor variation av patienter som alla har olika vårdbehov.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkarjobb i Hagfors?

Cirka 10 mil norr om Karlstad bildar tätorterna Hagfors, Ekshärad, Uddeholm med flera kommunen Hagfors. Kommunen är mycket ung och den växte till sig först efter att ett stort järnbruk slog upp portarna i slutet av 1870-talet. I Hagfors visar sig vackra Värmland från sin bästa sida. Vandra med guide, cykla längs Klarälven eller ta en skogstur till häst. Är du ett stort fan av Monica Zetterlund bör du besöka minnesmuseet i Hagfors, du visste väl att hon är uppväxt i kommunen? I februari varje år hålls Svenska rallyt i kommunen och en viss Speedway-åkare vid namn Tony Rickardsson har tävlat för Valsarna, självklart är motorintresset stort bland kommunens invånare.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Hagfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fkhlkeu/Afmiæouo Qp
Tidsperiod
13, 18, 20, 22-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ghuawæsli h fgd dd SEXXÆPVA
Region/kommun
Värmland/Hagfors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka