Allmänpsykiatriker sökes till jobb i Hagfors

Är du psykiater med intresse av psykiatrins öppenvård? Då är detta uppdrag till dig.

Du kommer att arbeta på en öppenvårdsmottagning där arbetet innefattar utredningar, bedömningar och behandlingar av personer i behov av psykiatrisk specialistvård. Vanligt förekommande diagnoser är psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd.

I uppdraget arbetar du tvärprofessionellt med psykologer, kuratorer, mottagningssjuksköterskor, mobila teamsjuksköterskor och sekreterare. Utöver detta ingår sedvanligt mottagningsarbete som patientbesök, receptförskrivning och sjukskrivningar. Du handleder även AT-läkare och ST-läkare.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkaruppdrag i Hagfors

Cirka 10 mil norr om Karlstad bildar tätorterna Hagfors, Ekshärad, Uddeholm med flera kommunen Hagfors. Kommunen är mycket ung och den växte till sig först efter att ett stort järnbruk slog upp portarna i slutet av 1870-talet. I Hagfors visar sig vackra Värmland från sin bästa sida. Vandra med guide, cykla längs Klarälven eller ta en skogstur till häst. Är du ett stort fan av Monica Zetterlund bör du besöka minnesmuseet i Hagfors, du visste väl att hon är uppväxt i kommunen? I februari varje år hålls Svenska rallyt i kommunen och en viss Speedway-åkare vid namn Tony Rickardsson har tävlat för Valsarna, självklart är motorintresset stort bland kommunens invånare.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Hagfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mjrchjr umwignlyl ÆHN
Tidsperiod
14-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hbbtdicmåbty ie Sepxldc
Region/kommun
Värmland/Hagfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka