Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag! Sjukhuset har behov av fler medarbetare till sin verksamhet.

Här finns bland annat en gynekologisk mottagning, dagvårdsenhet och vårdavdelning. Här finns även en förlossningsverksamhet där cirka 2 000 barn föds varje år.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att arbeta som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Halland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bumlltrgc xbpxfwh, lku
Tidsperiod
26-27, 31
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbhompgyapåwkf aabhc Nhycifkc
Region/kommun
Halland/Jcrssfmu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka