Kardiolog sökes till tjänst i Halland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet har nu behov av just dig.

Enheten utreder, behandlar och följer upp de flesta hjärt-kärlsjukdomar, som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, hjärtrytmstörningar, klaffel och svårbehandlat högt blodtryck. Förutom vanliga läkar- och sköterskebesök utför vi hjärtultraljud, cykelarbetsprov, långtids-EKG, långtidsblodtryck samt pacemakerkontroller och ICD-kontroller.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter av liknande arbete.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta tjänst som kardiolog via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som kardiolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Halland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Famaaabu edfcoob Qjikocvnab, Jjdvbnvvtu
Tidsperiod
4 (2023)-24 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kæyæyåawx c cci be Yciwwotbmi
Region/kommun
Halland/Smedjdmkeb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka