Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Hallsberg

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna uppdragsgivare är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten.

Öppenvårds mottagningen har ett välfungerande samarbete med vårdcentralerna i närområdet. Besök gärna mottagningens hemsida via "knappen" nedan för mer information om verksamheten.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Är detta ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag.

Läkaruppdrag via Agila allmänpsykiatriker

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb i Hallsberg

På rullstensåsen Örebroåsen ligger stationssamhällena Hallsberg, Pålsboda, Sköllesta med flera som tillsammans bildar Hallsbergs kommun. Under första världskriget uppfördes ett spannmålslagerhus i kommunen som skulle fungera som beredskapslager för livsmedel. i Hallsbergs kommun finns många vandringsleder i natursköna omgivningar och vackra naturreservat av helt olika karaktärer. En cykeltur eller en kanotutflykt är ett utmärkt sätt att uppleva naturen. Från orterna har flera framgångsrika personer kommit, hockeyspelaren Johan Ryno, fotbollsspelaren Björn Nordqvist och en av grundarna av Svenska Kullagerfabriken, Sven Wingquist.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Hallsberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yufcnlskl grkaåamfpyhwjoudxl ÅOT
Tidsperiod
30-32, 52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykfakvltht Oæmdmvmcprb dddga Mjnxniohb
Region/kommun
Örebro/Hallsberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka