Ledigt jobb för allmänläkare i Hallstahammar

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett utmanande och roligt arbete. Här arbetar du patientnära och i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Teamet består av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterska och medicinska sekreterare. Som läkare kommer du att utreda, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar. Arbetet är omväxlande och erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll.

De söker en läkare eller allmänspecialist. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande.

Läkarjobb hos Agila allmänläkare

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Hallstahammar en spännande plats för läkararbete

Kommunens tätorter Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm och Sörstafors är bruksorter med metallindustrin som kärna. Dessa ligger inte långt från Västerås och med E18 blir tillgängligheten stor. Kommunen nyttjar sin lilla yta maximalt och rymmer ett slott, en av Sveriges äldsta kanaler, 13 slussar och tre naturreservat. Till Ridskolan Strömsholm är du välkommen och deras stallar är öppna för besökare. Strömsholm har en långvarig utbildningstradition inom ridsport och utbildning, sport, forskning, tävlingar, föreläsningar och möten mellan människor och hästar. Ekologiskt och närproducerat, bufféer av olika slag eller hederlig svensk husmanskost, i kommunen finns något för alla smaker. Caféerna längs Strömsholms kanal är alltid välbesökta.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Hallstahammar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rnppsnstgwhlg-Ngqwådg NX
Tidsperiod
52-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gmyxiejua c GTSLUWQQCMUQC
Region/kommun
Västmanland/Hallstahammar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka