Läkare sökes till tjänst i Hallstahammar

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett utmanande och roligt arbete. Här arbetar du patientnära och i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Teamet består av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterska och medicinska sekreterare. Som läkare kommer du att utreda, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar. Arbetet är omväxlande och erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll.

De söker en läkare eller allmänspecialist. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande.

Att arbeta som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som läkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Hallstahammar en spännande plats för läkarjobb

Kommunens tätorter Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm och Sörstafors är bruksorter med metallindustrin som kärna. Dessa ligger inte långt från Västerås och med E18 blir tillgängligheten stor. Kommunen nyttjar sin lilla yta maximalt och rymmer ett slott, en av Sveriges äldsta kanaler, 13 slussar och tre naturreservat. Till Ridskolan Strömsholm är du välkommen och deras stallar är öppna för besökare. Strömsholm har en långvarig utbildningstradition inom ridsport och utbildning, sport, forskning, tävlingar, föreläsningar och möten mellan människor och hästar. Ekologiskt och närproducerat, bufféer av olika slag eller hederlig svensk husmanskost, i kommunen finns något för alla smaker. Caféerna längs Strömsholms kanal är alltid välbesökta.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Hallstahammar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mndgvdkwvdggx-Bgbtælr OR
Tidsperiod
14-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iiqaqbayf e gdb ag UFWYUJPKXCOLN
Region/kommun
Västmanland/Hallstahammar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka