Bemanningstjänst för oftamolog i Halmstad

Om du söker efter en arbetsplats där god vård står i fokus och där du får möjlighet att arbeta tillsammans med en härlig arbetsgrupp, då bör du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare!

Kliniken består av läkarmottagningar, poliklinisk operationsmottagning samt sjuksköterske- och undersköterskemottagningar. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete med utredning och behandling av patienter med varierande ögonsjukdomar.

Verksamheten söker dig som tidigare har jobbat på ögonklinik.

Att ta läkararbete som oftamolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som oftamolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Floesbwa Vjahquf Sctkcipc, Ålvhdvbeoupe
Tidsperiod
3-26, 41-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åuvdixqcgbaplcmi Hmayrxiat cåwkscrrwmw FNAJMVMU
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka