Agila söker geriatriker till uppdrag i Halmstad

Medicinkliniken på detta länssjukhus har behov av ytterligare en läkare. Kliniken har inriktning mot gastroenterologi, neurologi, kardiologi, endokrinologi samt internmedicin.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning och mottagning. För dig som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkararbete i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jvnujiqyq Pæcbkmmfnhq, Nkabccjmianwned
Tidsperiod
6-7, 10-21
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Geriatrik, Internmedicin allmän eller Palliativ medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ycquhfccu Iåkxqegsgys, Wsaysdxjkyoesou Cakxbqpn
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka