Bemanningsjobb för internmedicinare i Halmstad

Medicinkliniken på detta länssjukhus har behov av ytterligare en läkare. Kliniken har inriktning mot gastroenterologi, neurologi, kardiologi, endokrinologi samt internmedicin.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning och mottagning. För dig som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkararbete via Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som internmedicinare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Läkartjänst i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xhqpcebwm Aæcikiopnvq, Uyhxlfsduaybglu
Tidsperiod
49-52, 5 (2023), 7 (2023), 9 (2023)-21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän eller Palliativ medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mxfoouikc Rælwlkbqbgh, Fqupnhqqfatlgsp Xhddeyju
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka