Vi söker internmedicinare till uppdrag i Halmstad

Medicinkliniken på detta länssjukhus har behov av ytterligare en läkare. Kliniken har inriktning mot gastroenterologi, neurologi, kardiologi, endokrinologi samt internmedicin.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning och mottagning. För dig som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Att ta jobb som internmedicinare via Agila läkarbemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som internmedicinare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eixnyltut Bæcdojkwdni, Tspnahnkjyesjyu
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Narbavjlo Jærauyiyfiy, Uivtpduvadkvnjb hfchg Coebenyj Gkmietic
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka