Ledigt jobb för internmedicinare i Halmstad

Till medicinklinikens kardiologisektion söker vi nu en läkare som kan bidra med sin kompetens och erfarenhet. Uppdraget avser avdelningsarbete med utredning och behandling av olika typer av hjärtrelaterade åkommor. Här väntar ett varierande och omväxlande uppdrag där du möter en spännande patientgrupp.

De söker en specialistläkare i kardiologi som kan utföra både UKG och arbets-EKG. Läkare som kan arbeta kontinuerligt prioriteras. Viss jour kan förekomma men är inget krav.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Som internmedicinare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkarjobb i Halmstad?

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eaiuddxje Eålfylrdmiw, Uefdrotcbfxgmhbq/Gndeljmhhgripfm
Tidsperiod
50-52, 5 (2023), 7 (2023), 9 (2023)-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lnkncxfcfoåhuh Luvctmny
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka