Ledigt jobb för onkolog i Halmstad

Specialistläkare sökes för spännande uppdrag på denna avdelning med inriktning onkologi. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Mottagningen tar emot patienter behov av onkologisk behandling för cancer. Onkologimottagningen har ett nära samarbete med kirurgi- och urologikliniken.

På detta uppdrag kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på onkologiavdelning.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Läkararbete via Agila onkolog

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som onkolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Halmstad en spännande plats för läkararbete

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wmbgapns dxajhls Wfvdnmn/Wbjhyfyk, Vqajsyyk
Tidsperiod
41-52
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kwitvipnwkjcurbwcbqu Gdswqrx bie gc Gvqytegm
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka