Bemanningsarbete för röntgenläkare i Halmstad

Till ett större sjukhus sökes nu en läkare som kan stärka upp vårdteamet. Detta uppdrag avser arbete på mammografienheten.

Undersökningarna utförs som två- och trebildstagningar med ytterligare projekteringar eller konförstoringar, samt tomosyntes. Även ultraljudsundersökningar förekommer. Sökande kan förvänta sig sedvanligt arbete på mammografienhet såsom screening och klinisk mammografi.

Att ta läkararbete som röntgenläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som röntgenläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkararbete i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Efqmscij gnmpsar, Mlmjsoxm Fiqwhmipys
Tidsperiod
1 (2024)-3 (2025)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oivurlucoqåiov bii eg Nivtcers
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka