Vi söker internmedicinare till uppdrag i Hammerfest

Är du intresserad av att testa på att arbeta i Norge och vill bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Denna mottagning söker ny nya medarbetare

På denna mottagning kommer du möta patienter som söker vård för olika typer av interna besvär. Det kan handla om medicinsk vård och behandling för patienter med hjärtsjukdomar, diagnos och behandling av lungsjukdomar och mycket mer.

Mottagningen disponerar 33 sängplatser, samt några platser på intensivavdelningen.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Att ta uppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som internmedicinare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkaruppdrag i Hammerfest

Hammerfest kommun ligger på Kvaløya med en broförbindelse till fastlandet. Hammerfest är världens näst nordligaste stad, bara slagen av Honningsvåg. Jakt och fiske, pomorhandeln med Ryssland samt förödelsen under andra världskriget har alla satt sin prägel på staden. Idag är Hammerfest dock en modern stad med en väl utvecklad energi- och gasindustri. Har kan du uppleva den arktiska vintern i en mikrometropol 70 grader nord. Om du verkligen vill uppleva det fascinerande norrskenet är Hammerfest staden för dig! Närmsta flygplats är Hammerfests flygplats som är en regional flygplats belägen norr om staden. Här går flyg till och från de större flygplatserna i Norge.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Hammerfest
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vjtdbgjtei ywx, Eksihju
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ftadndvkfsgr he ibcg Ymcmhqxtbt
Region/kommun
Troms og Finnmark/Hammerfest
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka