Internmedicinare sökes till tjänst i Hammerfest

Är du intresserad av att testa på att arbeta i Norge och vill bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Denna mottagning söker ny nya medarbetare

På denna mottagning kommer du möta patienter som söker vård för olika typer av interna besvär. Det kan handla om medicinsk vård och behandling för patienter med hjärtsjukdomar, diagnos och behandling av lungsjukdomar och mycket mer.

Mottagningen disponerar 33 sängplatser, samt några platser på intensivavdelningen.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Läkararbete hos Agila internmedicinare

Att arbeta som internmedicinare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkaruppdrag i Hammerfest?

Hammerfest kommun ligger på Kvaløya med en broförbindelse till fastlandet. Hammerfest är världens näst nordligaste stad, bara slagen av Honningsvåg. Jakt och fiske, pomorhandeln med Ryssland samt förödelsen under andra världskriget har alla satt sin prägel på staden. Idag är Hammerfest dock en modern stad med en väl utvecklad energi- och gasindustri. Har kan du uppleva den arktiska vintern i en mikrometropol 70 grader nord. Om du verkligen vill uppleva det fascinerande norrskenet är Hammerfest staden för dig! Närmsta flygplats är Hammerfests flygplats som är en regional flygplats belägen norr om staden. Här går flyg till och från de större flygplatserna i Norge.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Hammerfest
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lcinvhxeej lea, Tsqudos
Tidsperiod
22-23, 27-32
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oopawjadeuri he hhaa Huqhyripvo
Region/kommun
Troms og Finnmark/Hammerfest
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka