Ledigt jobb för läkare i Hammerfest

Verksamheten söker tre specialistläkare inom kardiologi, lungsjukdomar samt gastroenterologi. Norsk läkarlegitimation och specialistbevis är ett krav. Behärska norska i skrift och tal är också ett krav. Tidigare arbete på sjukhuset är en fördel och kommer prioriteras.

Vardags- och helgjour ingår enl ök med verksamheten.

Läkararbete via Agila läkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Hammerfest en spännande plats för läkartjänst

Hammerfest kommun ligger på Kvaløya med en broförbindelse till fastlandet. Hammerfest är världens näst nordligaste stad, bara slagen av Honningsvåg. Jakt och fiske, pomorhandeln med Ryssland samt förödelsen under andra världskriget har alla satt sin prägel på staden. Idag är Hammerfest dock en modern stad med en väl utvecklad energi- och gasindustri. Har kan du uppleva den arktiska vintern i en mikrometropol 70 grader nord. Om du verkligen vill uppleva det fascinerande norrskenet är Hammerfest staden för dig! Närmsta flygplats är Hammerfests flygplats som är en regional flygplats belägen norr om staden. Här går flyg till och från de större flygplatserna i Norge.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Hammerfest
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ixujvaerad vks, Toyfsqf
Tidsperiod
41-42, 48-49
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nsfjrolffyps ff iehc Abhhrchcly
Region/kommun
Troms og Finnmark/Hammerfest
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka