Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Hammerfest

Nu har vi ett spännande uppdrag i Norge för dig som är radiolog. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens.

Här kommer du till ett litet sjukhus där du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Verksamheten söker en specialist i radiologi som behärskar ultraljudsledda biopsier och interventioner,

Viss jourverksamhet kan förekomma men är ej ett krav.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Hammerfest

Hammerfest kommun ligger på Kvaløya med en broförbindelse till fastlandet. Hammerfest är världens näst nordligaste stad, bara slagen av Honningsvåg. Jakt och fiske, pomorhandeln med Ryssland samt förödelsen under andra världskriget har alla satt sin prägel på staden. Idag är Hammerfest dock en modern stad med en väl utvecklad energi- och gasindustri. Har kan du uppleva den arktiska vintern i en mikrometropol 70 grader nord. Om du verkligen vill uppleva det fascinerande norrskenet är Hammerfest staden för dig! Närmsta flygplats är Hammerfests flygplats som är en regional flygplats belägen norr om staden. Här går flyg till och från de större flygplatserna i Norge.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Hammerfest
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kldmabbvfg cgp, Vødlisb
Tidsperiod
22-28, 31-33, 35-38, 47
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gnwvhxkegbof aa Sxcrerxeaq
Region/kommun
Troms og Finnmark/Hammerfest
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka