Ledigt jobb för röntgenläkare i Hammerfest

Nu har vi ett spännande uppdrag i Norge för dig som är radiolog. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens.

Här kommer du till ett litet sjukhus där du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Verksamheten söker en specialist i radiologi som behärskar ultraljudsledda biopsier och interventioner,

Viss jourverksamhet kan förekomma men är ej ett krav.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Som röntgenläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som röntgenläkare.

Att ta läkartjänst i Hammerfest

Hammerfest kommun ligger på Kvaløya med en broförbindelse till fastlandet. Hammerfest är världens näst nordligaste stad, bara slagen av Honningsvåg. Jakt och fiske, pomorhandeln med Ryssland samt förödelsen under andra världskriget har alla satt sin prägel på staden. Idag är Hammerfest dock en modern stad med en väl utvecklad energi- och gasindustri. Har kan du uppleva den arktiska vintern i en mikrometropol 70 grader nord. Om du verkligen vill uppleva det fascinerande norrskenet är Hammerfest staden för dig! Närmsta flygplats är Hammerfests flygplats som är en regional flygplats belägen norr om staden. Här går flyg till och från de större flygplatserna i Norge.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Hammerfest
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fqatewbhje wym, Aørsyxd
Tidsperiod
27-1
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sajkgalambin ce dgbg Jykilguyjq
Region/kommun
Troms og Finnmark/Hammerfest
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka