Vi söker akutläkare till läkarbemanningsuppdrag i Haninge

Till detta uppdrag söker vi dig som är prestigelös, flexibel och en självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Hit kommer patienter i alla åldrar med akuta vårdbehov som inte är i behov akutsjukhusets resurser. Det kan t.ex. handla om misstänkta frakturer, hjärnskakning, sårskador, misstänkt lunginflammation eller akuta allergiska problem.

Du arbetar självständigt och i team med sjuksköterskor, undersköterskor och övrig personal.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då är detta uppdrag något för dig!

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Varför ta läkartjänst hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är akutläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkaruppdrag i Haninge

Visste du att Haninge består till 85 procent av vatten? I Haninge finner du vackra naturområden, breda sandstränder och spännande vandringsleder för den nyfikne. I nationalparken i Tyresta finns de 300 år gamla jättefurorna, isslipade hällar och lavtäckta marker. Är du intresserad av ridning är Blåkulla gård ett hett tips, där det finns turer för ryttare på alla nivåer. Linda Bengtzing och Björn Skifs är ett urval av de personer som valt att bosätta sig i kommunen. Kan det vara för närheten till skärgården eller glamorösa Häringe slott som lockat?

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Haninge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eqconv Ræcocsq
Tidsperiod
26
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Allmänmedicin eller Kirurgi övrig
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mpwlcåqælka h hdi hc Oogndw
Region/kommun
Stockholm/Haninge
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka