Ledigt jobb för läkare i Haparanda

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare för att bistå med sedvanligt primärvårdsarbete.

I teamet finns personal med bred kompetens och erfarenhet inom olika områden. Som läkare kommer du att ge råd och vård till patienter med varierande sjukdomstillstånd, i alla åldrar. I dina arbetsuppgifter ingår såväl planerad mottagning som omhändertagande av akuta patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med god primärvårdsvana.

Läkarjobb hos Agila läkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som läkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Haparanda

Haparanda stad som fått sitt namn från finskans haapa "asp" och ranta "strand" ligger i Norrbottens län. Tätorterna Haparanda och Marielund med flera bildar idag en kommun med cirka 10.000 invånare. Beskåda packisen om vintern, fiska en vacker vårdag eller njut av midnattssolens magi. Ta en tur till skärgården eller besök leklandet. I Haparanda Tornio finns mycket att uppleva på båda sidor om gränsen. Här blandas det bästa från tre kulturer - finska, svenska och den tornedalska med resultatet av ett unikt samt spännande utbud av konst, hantverk och historia. I Haparanda Tornio finns tre restauranger som är med i White Guide, förteckningen över Sveriges bästa restauranger, besök dom allihopa.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Haparanda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aiqsjcssk NB
Tidsperiod
26, 40-41, 44-45, 48-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ylagpfgiosjxnh ff, Lbcnvpidt
Region/kommun
Norrbotten/Haparanda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka