Agila söker specialistläkare inom psykiatrisk rehabilitering till läkarbemanningsuppdrag

Söker du ett spännande jobb som erbjuder omväxling och en stimulerande vardag? Då ska du söka uppdraget som läkare på detta norska psykiatriska närsjukhus. Sjukhuset tar emot vuxna patienter i behov av psykiatrisk specialistvård. I rollen som läkare bedömer, utreder och behandlar du personer med varierande sjukdomar. Du arbetet både självständigt och i team med övriga professioner.

Verksamheten är i behov av en psykiatriker. Stor vikt läggs vid att finna läkare som har kontinuitet och kan arbeta en längre period. Jourer kan förekomma, men är inget krav.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkararbete i Haugesund

Haugesund kallas för ”Home of the Viking Kings” och ”Norges födelseplats”. Det var i det här området som vikingarna bodde och där vikinga-kungarna hade sitt kungliga säte. I Haugesund kan du njuta av både vacker natur och av stadskultur. Här finns alltid något att hitta på! En av de mest besökta attraktionerna är Avalsdnes. Här kan du titta på Norges äldsta kungatron samt lära dig mer om norsk historia på Nordvegen Historiesenter. Om du gillar att vara ute i naturen ska du bege dig till Utsira. Det är den västligaste belägna ön i Norge och den minsta kommunen i landet. Med mer än 300 olika arter av fåglar så är det också ett paradis för fågelskådare.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Haugesund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Abuehscky ulb, WWH, Vtxelgypq
Tidsperiod
48-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatrisk rehabilitering
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Actqkvcban fd bbgh XELXKFOWB
Region/kommun
Rogaland/Haugesund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka