Vi söker oftamolog till uppdrag i Helsingborg

Denna ögonmottagning söker en läkare inom barnoftalmologi, för att stötta upp mottagningsverksamheten på barnsidan.

Arbetet består primärt av mottagningsarbete i form av undersökning och behandling av patienter med ögonsjukdomar eller problem med ögonen. Exempel på förekommande åkommor är grå starr, glaukom, skelning och dubbelseende. Även akuta allvarliga ögonproblem kan förekomma.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta läkartjänst som oftamolog via Agila

Att arbeta som oftamolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Helsingborg en spännande plats för läkarjobb

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hdgtmombgjj rdaawgcd- Åcprssggegsjwq
Tidsperiod
3-35
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kæmfr Cayjj. a CWHVTABXNSL
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka