Ledigt jobb för oftamolog i Helsingborg

Denna ögonmottagning söker en läkare inom barnoftalmologi, för att stötta upp mottagningsverksamheten på barnsidan.

Arbetet består primärt av mottagningsarbete i form av undersökning och behandling av patienter med ögonsjukdomar eller problem med ögonen. Exempel på förekommande åkommor är grå starr, glaukom, skelning och dubbelseende. Även akuta allvarliga ögonproblem kan förekomma.

Varför ta läkartjänst hos Agila?

Som oftamolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Helsingborg en spännande plats för läkarjobb

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vxuhreswnvt cmnrnkfw- Æmojneirjrmvty
Tidsperiod
18-20
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jæygs Ptiki. g g RFLEKRSHKCE
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka