Vi söker anestesiolog till uppdrag i Helsingborg

Medicinkliniken söker en läkare som kan hantera och ansvara för dialysvård, vårdavdelning och mottagning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på njurenhet.

Här utreds och behandlas patienter med olika njursjukdomar. Även personer som gjort en njurtransplantation kommer hit för uppföljning och kontroller.

I dina arbetsuppgifter ingår självständigt mottagningsarbete samt nära samarbete med övriga professioner.

Vill du vara en del av detta så välkommen in med en ansökan.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som anestesiolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Darqhteoftv hfdirqsy, Lslqjrxyrnn sywl/Flbldhiqifhxqgv
Tidsperiod
6-33
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård, Geriatrik, Internmedicin allmän eller Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vjbgvlipr Lqavof lwxa ib Skbesfswvil
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka