Endokrinolog sökes till arbete i Helsingborg

Nu söker vi en läkare för ett spännande uppdrag på denna medicinklinik. I uppdraget ingår arbete på diabetes- och endokrinmottagning samt dagvårdsavdelning. Här bedrivs utredning och behandling inom klassisk endokrinologi samt diabetologi. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat avdelningsarbete med rond, konsultuppdrag till andra avdelningar samt telefonrådgivning. På mottagningen kommer du att ta emot både akuta och planerade besök. För dig som vill ha ett varierande och stimulerande arbete väntar en spännande roll.

Sökande bör vara specialiserad inom endokrinologi och diabetologi.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som endokrinolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som endokrinolog.

Varför läkararbete i Helsingborg?

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dbnabhebleb wmmvwlov, Edoamajmlimrtenjbte/Puohfehfqfbetyf
Tidsperiod
1 (2023)-4 (2023), 6 (2023)-8 (2023), 10 (2023), 12 (2023)-14 (2023), 16 (2023)-30 (2023)
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qædqh Rmvih. i Mkisyjkwaxx
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka