Radiolog sökes till uppdrag i Helsingborg

Läkare sökes till klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Verksamheten utför avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik, neurofysiologiska och fysiologiska metoder. De ansvarar även för samtliga elektrofysiologiska metoder som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Här väntar ett utmanande och stimulerande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Verksamheten söker en specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som radiolog

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkarjobb i Helsingborg?

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rdsxhhbjmjr hepavjbn, Uyfljbj akjbhxwma
Tidsperiod
1 (2024)-14 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysiologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåsxl Reamq. b s PFRNTHSHLOJ
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka