Ledigt jobb för radiolog i Helsingborg

Läkare sökes till klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Självfallet är Kardiologer med dessa erfarenhet också välkomna att söka. Verksamheten utför avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik, neurofysiologiska och fysiologiska metoder. De ansvarar även för samtliga elektrofysiologiska metoder som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Här väntar ett utmanande och stimulerande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Verksamheten söker en specialistläkare inom klinisk fysiologi och Kardiologer med den kompetensen .

Läkararbete hos Agila radiolog

Som radiolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkararbete i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbdonqbwkpjg nyrforfk, Jwxxjsq nwjagyphf- rqn jpwsgaxkiaaluy
Tidsperiod
21-26, 30-1
Efterfrågad kompetens
Fysiologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka