Bemanningsjobb för radiolog i Helsingborg

Läkare sökes till klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Verksamheten utför avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik, neurofysiologiska och fysiologiska metoder. De ansvarar även för samtliga elektrofysiologiska metoder som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Här väntar ett utmanande och stimulerande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Verksamheten söker en specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Låter det som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att jobba som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är radiolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkararbete i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Egmahwrdexe jovjpifu, Yvbjnhp sikbrrkxp
Tidsperiod
41-51
Efterfrågad kompetens
Fysiologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uæwol Qorxb. g JKONWLHPFSG
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka