Ledigt jobb för lungläkare i Helsingborg

Sjukhusets lung- och allergisektion efterfrågar nu en läkare för förstärkning. Här vårdas patienter med astma, allergi, inflammatoriska lungsjukdomar och lungcancerpatienter.

Arbetet består av att hantera nybesök, uppföljning av lungcancer samt planering av systematisk behandling och palliation. Utöver detta ingår sedvanligt arbete på lungmedicinsk öppenvårdsavdelning.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som lungläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Helsingborg en spännande plats för läkararbete

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kpdfirrwftl jfepkerj, Dsxjtvqffmd brrv/RJ Iedykdrumxgqc
Tidsperiod
36-38, 40-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Utcpwjpx Vuophjwgæwdcuwb ib Ojuutegajvc
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka