Bemanningstjänst för nefrolog i Helsingborg

Medicinkliniken söker en läkare som kan hantera och ansvara för dialysvård, vårdavdelning och mottagning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på njurenhet.

Här utreds och behandlas patienter med olika njursjukdomar. Även personer som gjort en njurtransplantation kommer hit för uppföljning och kontroller.

I dina arbetsuppgifter ingår självständigt mottagningsarbete samt nära samarbete med övriga professioner.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som nefrolog

Att arbeta som nefrolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkartjänst i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xhyvugdwolwv cylijwee, Wcujeygjdbchub
Tidsperiod
30-33, 40-44
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ripvipgyg Xktgtf tgbt ch gbhid Vlrwkinlpgb
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka