Reumatolog sökes till arbete i Helsingborg

Mottagningsarbete med ansvar för mottagningens patienter, dagvård, patientmottagning med redan etablerade och nya patienter. I uppdraget ingår även ansvar för vår konsulttelefon eftermiddagar och för ev. konsultuppdrag i huset samt möjlighet att ta emot patienter med kort varsel som är i behov av ex kortisoninjektioner. Rondarbete dagligen med samtliga sjuksköterskor. Remissbedömning och deltagande i TEAM arbete samt handledning av randande läkare.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som reumatolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkartjänst i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aacbxrgartt Olmgedwm, Isamxbsfott
Tidsperiod
8-10, 13
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cjhhpmjvn Uoauwx yruq gi agddb Ealyhtayafg
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka