Ledigt jobb för röntgenläkare i Hudiksvall

Är du redo för ett spännande uppdrag på en röntgenavdelning? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Denna röntgenavdelningen söker nu dig som kan bidra med sin kompetens. Enheten bedriver medicinsk radiologi med diagnostikbehandling och omvårdnad.

Här utförs undersökningar såsom röntgenundersökningar av skelett, lungor och njurar, MRT, CT, kärlröntgen och ultraljudsundersökningar. Arbetet sker i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning. De söker dig med tidigare erfarenhet av arbete på röntgenavdelning.

Läkararbete via Agila röntgenläkare

Som röntgenläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Hudiksvall en spännande plats för läkararbete

Hudiksvall känner kanske de flesta igen som Glada Hudik. Bakgrunden till detta sägs vara ”I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när det pratar om Hudiksvall. Kanske myntades uttrycket redan under 1800-talets första hälft när Hudiksvalls borgerskap gjorde sig känt för ett glatt och otvunget sällskapsliv och en översvallande gästfrihet". Förutom residensstaden Hudiksvall inkluderar kommunen de mindre tätorterna Iggesund, Delsbo och Sörforsa som tillsammans har över 20 000 invånare. I Hudiksvall kan du vandra i vacker natur och kulturmiljö längs sjöar och vattendrag över berg och dalar. Här finner ni fiskerika vatten, med gädda, öring och gös i de större sjöarna, regnbåge och röding i både större och mindre sjöar.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Hudiksvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Obgeuntytok osyrqcj, Læhlbrg
Tidsperiod
30, 32, 36, 39
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ukvgkgwemg ac iggbb Kdekhmtbwl
Region/kommun
Gävleborg/Hudiksvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka