Agila söker internmedicinare till uppdrag i Innlandet

Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Avdelningen har en bred specialistkompetens inom allmän internmedicin, hjärtsjukdomar, matsmältningssjukdomar och endokrinologi. Avdelningen består av flera olika enheter som erbjuder olika vårdformer och behandlingsalternativ.

Bland annat finns det slutenvård, medicinsk poliklinik, palliativt team, cancerpoliklinik och tarmscreeningcenter. Här arbetar specialister och annan erfaren personal för att ge patienter den vård och behandling som de behöver.

Vi ser fram emot din ansökan!..

Läkarjobb hos Agila internmedicinare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som internmedicinare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkarjobb i Innlandet?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Roksj tre, Wbhrbjf
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gdoiiep. fb hfig JJUXY
Region/kommun
Innlandet/Acrfs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka