Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Innlandet

Denna mottagning är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Nu söker vi en läkare som kan komplettera teamet på sjukhusets psykiatriska mottagning Otta på 50%.

Här möter du patienter med varierande psykiatriska sjukdomar och besvär, bland annat psykos- och beroendesyndrom. Arbetet består av sedvanliga uppgifter såsom utredning och behandling av patienter, receptförskrivning, remisshantering samt ett nära samarbete med övriga professioner. Stabil arbetsmiljö med många erfarna kollegor utlovas.

Enheten söker en läkare med specialistutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenhet är önskvärt.

Att jobba som läkare via Agila

I rollen som allmänpsykiatriker hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Innlandet?

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Inllefbymni hmu, Jtpf - JWS
Tidsperiod
9-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Adotll Tuapbqhw anmk ag higa QRGTBFGNUTF
Region/kommun
Innlandet/Rggsdoxbxna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka