Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Innlandet

Kliniken söker en specialistläkare till ett integrerat TSB team och en brett sammansatt patientgrupp. Viss uppföljning av TUD (tvångsvård) patienter ingår.

I arbetet ingår generell utredning och behandling av psykiska störningar /missbruk, samt att kunna bidra till avdelningens akuta bedömningar, under semester eller frånvaro av överläkare.

Välkommen att kontakta oss för mer information, eller intresseanmälan för uppdraget!"

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Arbetet som allmänpsykiatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Innlandet en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
QKR Nlwben ocwphanhjil
Tidsperiod
13-44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dsxkuppxafseo i gafh EOEKNH
Region/kommun
Innlandet/Memodp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka