Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Innlandet

Om du söker en utvecklande utmaning i vår grannland Norge så är detta uppdrag perfekt för dig! Sjukhuset har behov en läkare för att stärka upp sin verksamhet.

Här får du möjlighet att göra en skillnad i människors liv och bidra till att hjälpa dem i olika situationer. Enheten arbetar för att tillhandahålla en säker och trygg vårdmiljö, samt ge patienterna den bästa möjliga behandlingen för att förbättra deras psykiska hälsa och livskvalitet.

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänpsykiatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Innlandet?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ykovffdhy Ufheehplu, Eydy, rhnatueal xåf FES
Tidsperiod
35-9 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Innlandet/Usqap
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka