Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Innlandet

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Denna enhet söker nu fler medarbetare.

Här kommer du möta patienter som söker vård för olika typer av psykiska sjukdomar.

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att ansvara för den psykiatriska bedömningen och behandlingen av våra patienter, arbeta nära med andra specialister för att skapa individuella behandlingsplaner.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänpsykiatriker men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Innlandet?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dntvetaiu xie, Yhbq - Upwqjalk hbe YKJ, Cwrvgvjc
Tidsperiod
29-5 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Innlandet/Yyfstr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka