Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Innlandet

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna avdelning som är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Ålderspsykiatriska sektionen är till för personer med psykiska störningar som debuterar i högre ålder. Avdelningen behandlar patienter med särskilt komplicerade äldrepsykiatriska tillstånd. Här finns tre avdelningar, en geriatrisk poliklinik, en minnesmottagning och ett forskningscentrum.

Här väntar ett meningsfullt arbete där du möter patienter i behov av psykiatrisk slutenvård.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Innlandet en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Haojaipdl mxa, Myux - Wyjebmavem
Tidsperiod
39-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän eller Psykiatri - äldre
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nkagps Hmbhvpjau ikn gb iiig YMCPIUYN
Region/kommun
Innlandet/Jlqaee
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka