Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Innlandet

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Här får du möjligheten att bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar gemensamt för att tillhandahålla högkvalitativ vård till alla patienter.

Hit kommer patienter som behöver göra en undersökning av till exempel lungor eller skelett. De kommer också hit för att bli undersökt med magnetkamera, datortomografi eller ultraljud.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på liknande arbetsplats.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som röntgenläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Innlandet

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eysbd Dcf, wåwotvo
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cxmlxke. gi ceff Tsymi
Region/kommun
Innlandet/Xdotx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka