Reumatolog sökes till uppdrag i Innlandet

Är du på jakt efter ett spännande uppdrag? Detta norska sjukhus söker en erfaren reumatolog för att stärka upp verksamheten.

Avdelningen undersöker och behandlar patienter med olika reumatiska besvär och består av en öppenvårdsmottagning och en slutenvårdsenhet. Här finns även en egen terapipool i samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Sedvanligt mottagningsarbete med ansvar för mottagningens patienter, dagvård, patientmottagning med redan etablerade och nya patienter.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som reumatolog via Agila

Som reumatolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkarjobb i Innlandet

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Innlandet
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gkjfebphjre flm, Auyngxtrrny
Tidsperiod
5-6, 9-13, 15-19, 21-28
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mpjmquolu ec dhdg DSHXCIKAXQY
Region/kommun
Innlandet/Nehuwigpapj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka