Ledigt jobb för allmänläkare i Jämtland

Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete inom primärvården? Då ska du söka uppdraget på denna moderna hälsocentral. Här arbetar ett kompetent och engagerat team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och personal inom psykisk hälsa.

Tjänsten avser sedvanliga arbetsuppgifter inom det breda allmänmedicinska området och du kommer att möta patienter i alla olika stadier av livet. Både drop-in-mottagning och planerade patientbesök förekommer.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Jämtland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåuildcvtjkirs Huecl
Tidsperiod
12-13, 15, 18, 22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fkåeenuaey bc fbbaa Ægxvbkwmp
Region/kommun
Jämtland/Åwdxhbpyt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka