Agila söker allmänläkare till uppdrag i Jämtland

Är du nyfiken på ett spännande och meningsfullt uppdrag att utforska? Denna verksamhet välkomnar nu fler medarbetare att ansluta till sitt team.

Läkare sökes till stimulerande och omväxlande arbete på hälsocentral.

Här finns ett brett vårdutbud med bl.a. arbetsterapi, DSK-mottagning, familjeläkarmottagning, dietist och diabetesmottagning.

Här kommer du att ha möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö där du får möjlighet att utveckla dina professionella färdigheter och samtidigt bidra till att förbättra hälsan och livskvaliteten för patienterna.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Jämtland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ebba Gustafsson
Ebba Gustafsson / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jæflxnrp QS - MN
Tidsperiod
30, 32
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emrjyæmgn a feghb Ujvsomcc
Region/kommun
Jämtland/Evkjtg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka