Bemanningsjobb för radiolog i Jämtland

Är du en engagerad och kompetent medarbetare med en passion för människors hälsa? Nu eftersöks en ny kollega för att hjälpa teamet att fortsätta erbjuda högkvalitativ vård till patienterna.

Mottagningen fokuserar på att förstå och behandla en mängd olika patienters tillstånd. Målsättning är att erbjuda patienterna den bästa vården och de senaste behandlingsmetoderna.

Mottagningen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter och erbjuder en stimulerande och givande arbetsmiljö där du kan utvecklas både professionellt och personligt.

Att jobba som radiolog via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Jämtland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åqelijvxbn sapehgc, Sfbtxpvuolureovdt
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024), 5 (2024), 10 (2024), 13 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysiologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fekgl. M ÆCHEJQVYC
Region/kommun
Jämtland/Æwtenxpdn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka