Bemanningsjobb för internmedicinare i Jämtland

Letar du efter ett spännande uppdrag där du får möjlighet att bredda och utveckla din kompetens? Just nu söker verksamheten en läkare till hematologisektionen

På denna verksamhet finns en vårdavdelning samt tillhörande dagvård för poliklinisk behandling av bland annat lymfom, KLL och myelom. Uppdraget innebär att utreda och behandla såväl hematologiska benigna som maligna tillstånd. Du kommer att jobba med omväxlande arbetsuppgifter, däribland rondarbete och benmärgsprovtagning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området.

Läkartjänst via Agila internmedicinare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkarjobb i Jämtland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åfvqmkivdm jdgwwhp, Atboqiucwg
Tidsperiod
14 (2024), 18 (2024)-19 (2024)
Efterfrågad kompetens
Hematologi eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
movoucjkn ch aggia Æmnfdlonv
Region/kommun
Jämtland/Åmqmccjvj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka