Agila söker specialistläkare inom infektionssjukdomar till uppdrag

Letar du efter ett spännande och givande arbete? Då kan det här vara rätt uppdrag för dig! Infektionskliniken erbjuder både öppen och sluten specialistvård. De söker nu en läkare som kan komplettera teamet och bidra med sin kompetens. Uppdraget omfattar arbete på såväl vårdavdelning som infektionsmottagning. Infektionsavdelningen består av 17 vårdplatser varav tio rum med separat ingång för möjlighet till isoleringsvård.

Verksamheten söker en specialistläkare i infektionssjukdomar. I uppdraget kan även bakjoursarbete förekommer, men det är inget krav.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som specialistläkare inom infektionssjukdomar

Arbetet som specialistläkare inom infektionssjukdomar hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Jämtland en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åprqqqficp lsmdhsi, Iuxixtwlbfqrmcthkl
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Infektionssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cætswwgayhf i dfg dg Åeqfbjcuw
Region/kommun
Jämtland/Æybuoinmo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka